Мадона стана на 63, вижте кадри от големия ден

Вечната дива прекара рождения си ден в компанията на любими хора, шампанско и красиви подаръци.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 август 2021

Фотография: Instagram/@madonna

Мадона стана на 63 и отпразнува рождения си ден така, както може най-добре - със стил.

Кралицата на попа използва вниманието на многомилионната си Instagram аудитория, за да сподели поредица от снимки, в която я виждаме с плисирана аквамарин рокля от Versace и в компанията на децата си Лурдес Леон, Роко Ричи, Дейвид Банда, Мърси Джеймс, Естер и Стела Чиконе, придружени от нейния приятел Аламалик Уилямс. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАЩО АЛБУМ НА МАДОНА ОТ 1994 Г. СТАНА №1 В КЛАСАЦИИТЕ?

"Нека игрите за рождения ден започнат………… 💙🎂🎉💜🍾✨🎈", споделя изпълнителката на "Like a Virgin".

Малко по-късно поп звездата направи и друг пост, в който показва отблизо подаръците за големия повод - червена кожена чанта, букет розови рози и бродирана шапка с широка периферия.

Очевидно музикалната икона се наслаждава на свободното си време, защото съвсем скоро ще продължи работата по биографичния филм за живота си.

"Искам да пресъздам това невероятно пътуване, на което животът ми ме отведе като артист, музикант и танцьор - като човек, който се опитва да проправи пътя в живота си", споделя тя в официално изявление. "Фокусът върху този филм винаги ще бъде музика. Музиката ме е карала да се чувствам жива и да бъда себе си. Има толкова много неразказани и вдъхновяващи истории, които мога да споделя само аз. Важно е да стане дума за моите глас и визия."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA