Мадона ще режисира филм за живота си

Кой казваше, че Мадона може да бъде само изпълнителка? Със сигурност не и ние...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 септември 2020

Никой не може да бъде Мадона по-добре от самата нея! Говори се, че суперзвездата ще подкрепи биографичния филм за живота си като режисира и участва в написването на сценария на лентата. 

Очаква се талантливата изпълнителка да бъде директно въвлечена в работния процес, макар проектът към момента все още да няма работно заглавие.

https://www.instagram.com/p/CFA-SAoBiEL/

"Искам да пресъздам това невероятно пътуване, на което животът ми ме отведе като артист, музикант и танцьор - като човек, който се опитва да проправи пътя в живота си", споделя тя в официално изявление. "Фокусът върху този филм винаги ще бъде музика. Музиката ме е карала да се чувствам жива и да бъда себе си. Има толкова много неразказани и вдъхновяващи истории, които мога да споделя само аз. Важно е да стане дума за моите глас и визия."

Директорът на Universal Pictures нарича Мадона „най-добрата икона, артист и бунтар", споделяйки, че нейният невероятен начин да "създава достъпно и извън традиционните рамки изкуство, със сигурност е оформило културата по начин, който малко други хора носят в себе си."

85

До този момент Мадона е участвала на голям екран в "Евита", "Дик Трейси" и е имала малка роля във филм от поредицата за Джеймс Бонд. Зад камера тя е режисирала два пълнометражни филма -  "Filth and Wisdom" и "W.E.", който получава "Златен глобус" през 2011 г.

Оставяйки настрана холивудската суета, неотдавна Мадона успя да грабне титлата за най-продаван соло артист на всички времена, така че сме сигурни, че има какво да разкаже. И очакваме с нетърпение!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA