Не всички звезди харесват "Роди се звезда"...

Барбра Стрейзънд направи интересен коментар за филма, който накара всички да плачат в края на 2018 г.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 август 2021

Преди всички да започнат да излизат от киносалоните със сълзи в очите и "Shallow" да звучи от всевъзможни желани и нежелани места заради Брадли Купър и Лейди Гага, Барбра Стрейзанд участва в иконичната версия на филма от 1976 г.

Досега носителката на "Оскар" не е казвала нищо за последния римейк, но сега сякаш има интересен коментар по темата. "Първият път, когато чух, че ще се прави отново, трябваше да са Уил Смит и Бионсе. Мислех, че ще е интересно. Различен филм, различен вид музика, актьори, страхотна идея. Бях изненадана, когато видях колко е подобно на версията от 1976 г.", споделя тя в ново интервю за австралийския The Project.

"Смятам, че беше погрешно, но се оказа голям успех. Не мога да споря с това, но не ме интересува толкова той, колкото оригиналността", разкрива още музикалната икона.

Тя продължава да смята, че въпреки представянето на Гага, ако Бионсе е взела нейната роля, филмът е щял да разполага с повече разнообразие както по отношение на актьорския състав, така и на музиката, без да има нужда от повтаряне на сюжета.

Припомняме, че малко преди да стане ясно кои ще са звездите в новата адаптация, с нея бяха свързани имената на Дженифър Лопес, Том Круз, Алиша Кийс, Леонардо Ди Каприо и Риана.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛЕЙДИ ГАГА ПУСКА НА ПАЗАРА ЛИМИТИРАНО ШАМПАНСКО

Въпреки че не съм най-големият фен на романтичните драми, все пак продължавам да изпитвам известно неразбиране около истерията, особено с цялата кампания около любовните взаимоотношения на Гага и Купър, които, за съжаление на почитателите им, бяха чиста проба промотиране.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕСТАНДАРТНИТЕ РОМАНТИЧНИ ФИЛМИ, КОИТО НЕ СА ПЪЛНИ С КЛИШЕТА

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA