Риана пали огън със следващото шоу на Savage x Fenty

Много знаменитости, много епични хореографии и много, много сексапил. Не сме и очаквали друго.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 август 2021

След като Victoria's Secret оттегли шоутата си от традиционния моден календар, Риана съвсем бързо зае мястото и запълни секси празнината с ревютата на Savage x Fenty.

Две големи такива по-късно, вече имаме дата за третата инсталация на своеобразното стилно приключение - 24 септември. Мястото, както и досега, е Amazon Prime Video.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 33 ПРИЧИНИ ДА ОБОЖАВАТЕ РИАНА ЗАВИНАГИ

Предстоящото случване "се отличава със силни линии, които проследяват контурите на тялото и нестандартни силуети, изтласкващи границите на индивидуалността, за да изведат badass отношението във всяко тяло", гласи изявление от екипа на Рири.

Самата тя не пропусна да сподели тийзър в официалния си Instagram акаунт. "О, мислите си, че сте готови?"

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОЧАКВАМЕ ЛИ ДУЕТ ОТ РИАНА И A$AP ROCKY?

Savage x Fenty обещава да станем свидетели на истински "празник на тялото и движението", тъй като новите модели ще се предлагат във всички възможни размери и ще бъдат достъпни за директна поръчка през Amazon по време на стрийминга.

Все още няма списък със специалните гости и музикалните изпълнителни, но досега сме виждали Нормани, Lizzo, Кара Делевин, Росалия и Травис Скот, така че няма как положението да бъде по-малко звездно и горещо.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA