Очакваме ли дует от Риана и A$AP Rocky?

Вероятно рапърът ще изпревари своята любима с пускането на нов албум, но вече сме развълнувани.

Чакането за... дългочакания девети студиен албум на Риана може да върви към своя край. Или поне се надяваме да е така.

През уикенда папараци са уловили Рири заедно с A$AP Rocky на влизане в музикалното студио, но източници, близки до двойката, споделят, че "рапърът работи по нов материал и тя е била с него, за да го подкрепи".

Няколко часа по-късно двамата са били забелязани да снимат музикално видео по улиците на Голямата ябълка, а приятели на барбадоската дива разкриват, че тя е "много вдъхновена" от любовта в живота си, но все още не коментира дали и кога ще издаде нов албум.

"Важно е да имаш тази подкрепа в реалния живот, разбираш ли?", споделя рапърът на официалната премиера на документалния си филм наскоро. "Удивително е и съм истински, истински благословен."

Това обаче не е първият път, в който той коментира взаимоотношенията си с Рири. В скорошно интервю за GQ я описа като "лъчезарна", "любовта на живота ми" и "моята дама". "Когато знаеш, знаеш. Тя е единствената."

Дали тази любов ще бъде възпята в песен? Или, може би, албум? И кой от тях ще бъде първи? Имаме толкова много въпроси и толкова малко отговори.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA