A$AP Rocky - благословен да излиза с Риана...

Всички го мислим, но той го каза първи. Не му завиждаме. Не му завиждаме.

100% сигурен съм, че ако бях във връзка с Риана, и аз щях да бъда навсякъде, разказвайки колко божествена е тя. Точно както A$AP Rocky.

Популярният рапър не пропусна да спомене музикалната икона на червения килим за премиерата на документалния си филм "Stockholm Syndrome" по време на филмовия фестивал в Трайбека.

"Важно е да имаш тази подкрепа в реалния живот, разбираш ли?", споделя той. "Удивително е и съм истински, истински благословен."

"Мисля, че създаването на документален филм е свързано с уязвимост", казва той за избора си, провокиран от желанието да създаде "нещо неограничено". "Документалният филм е честност, автентичност и чистота."

Това обаче не е първият път, в който той коментира взаимоотношенията си с Рири. В свое скорошно интервю за GQ я описа като "лъчезарна", "любовта на живота ми" и "моята дама". "Когато знаеш, знаеш. Тя е единствената."

След като все пак стана дума за документални продукции, чудим се дали ще видим обещаната грандиозна такава за живота на Риана? Дано отговорът е положителен.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA