ABBA се завръщат с нов албум и голям концерт

🎵 Mamma mia, here they are again. My, my, how can we resist them? 🎵

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 септември 2021

Точно четиридесет години след горчивите песни, написани за последния им студиен албум "The Visitors", ABBA се събират за нов такъв - Voyage, който излиза на 5 ноември.

Музикалната компилация на шведския поп квартет ще съдържа общо 10 парчета, сред които и коледна песен. Първите два сингъла от него - "I Still Have Faith in You" и "Don’t Shut Me Down" вече са факт.

Бени Андершон, Агнета Фелтскуг, Ани-Фрид Люнгста ​​и Бьорн Улвеус обявиха и специално виртуално концертно изживяване, което ще започне през май 2022 г. Цитираме: дигитални версии на всички членове (не холограми) ще се появяват няколко вечери подред в Лондон с 10-членна група на живо, а билетите са в продажба от 7 септември.

И концертът, и албумът са дългочакани от феновете на групата. "Ще отнеме малко време", споделят те през 2018 г., разкривайки, че срещите им по темата са имали "неочаквани последствия". "Всички чувствахме, че след около 35 години може да е забавно отново да обединим сили и да отидем в студиото. Така се случи и сякаш времето беше спряло, а ние сме били на кратка почивка."

"Отдавна не бяхме правили музика заедно", гласи официалното изявление на четиримата абсолютни фаворити. "Направихме почивка през пролетта на 1982 г. и е време да я приключим. Казват, че е глупаво да чакаме повече от 40 години между албумите, затова направихме продължение на "The Visitors". Просто го нарекохме "Voyage" и наистина плаваме в неизследвани води."

Кой друг вече пее "Mamma Mia" в екстаз? Не можем да сме само ние.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA