Райън Рейнолдс, Гал Гадот и Дуейн Джонсън превземат Netflix на 12 ноември

Лентата "Red Notice" е най-скъпоплатената продукция в историята на стрийминг платформата до този момент.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 септември 2021

Фотография: Netflix

Последната година Netflix получи милиард възможности да ни забавлява, трогва, разсмива и кара да се връщаме в каталога с предложения поне два пъти дневно.

Точно там на 12 ноември ще се появи една от най-скъпоплатените ленти в историята на киното и тази с най-големия им бюджет до момента.

Главните роли в "Red Notice" са поверени на Дуейн Джонсън, Райън Рейнолдс и Гал Гадот. Скалата ще влезе в образа на Джон Хартли - агент на ФБР, който тръгва по следите на най-изкусните и търсени крадци в света на изкуството - Нолан Бут (Рейнолдс) и Сара Блек (Гадот).

Първият официален тийзър трейлър на продукцията обещава чиста проба екшън, впечатляващо напрежение... и Гал, каквато може да си я представите.

Филмът е по сценарий и режисура на Роусън Маршал, който стои зад заглавия като "Агент и 1/2" и "Небостаргачът" и става част от портфолиото на Netflix, след като Universal Pictures не се съгласяват с първоначалните условия на екипа и отменят премиерата му по кината.

Очаква се сюжетната линия да мине през Франция, Германия, Индонезия, Италия, Испания и Русия, а накрая, всеки от тримата главни актьори да получи по 20 милиона долара за участието си. Нямаме търпение!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA