Ели Голдинг вече е публикуван автор

Книгата FITTER. CALMER. STRONGER. е положителната промяна, която Ели търси дълго време.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 септември 2021

Факт е, че се случва по-често, отколкото вероятно трябва. Имаме предвид звездите да разкажат впечатляващата си житейска история в книга. 

Докато някои го правят в 200, други събират мисли за над 700 страници (теб гледаме, Барак Обама!), но противно на общоприетите очаквания за скандални биографии, Ели Голдинг реши да издаде книга, посветена на тялото, ума и здравето.

"Много съм развълнувана за излизането FITTER. CALMER. STRONGER. Това е нещо, върху което работех известно време и да го видя в магазините е наистина специално”, споделя изпълнителката на "Figure 8”, за произведението, което атакува книжния пазар вчера. "Цялото преживяване със сигурност беше доста по-различно от създаването на музика, но се насладих на всяка секунда от него.”

Голдинг подчертава, че това "не е книга за диети”, пълна с бързи решения за отслабване, а страници, посветени изцяло на малките, но значими промени, които ни правят най-добрата възможна версия на самите нас. "Надявам се, че ще имате шанс да я прочетете или чуете и наистина да разберете за какво става дума.” 

Ели и съпругът ѝ Каспър Джоплинг станаха родители за първи път в началото на май. Тогава той подчерта, че никога не е обръщал "внимание на обществения аспект, който идва с работата на Ели", но благодари на хората за неприкосновеността "по време на този вълшебен и личен момент". Самата тя разкри, че е предпочитала да обяви новините на по-късен етап, за да може да разбере какво се случва с тялото и ума ѝ.

Можем да кажем само едно. Ако Ели пише така, както пее, ще тичаме до книжарницата още днес.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA