Карди Би и Offset станаха родители за втори път

Изпълнителката на "WAP" и Offset вече са горди родители на момченце. Честито!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 септември 2021

Карди Би стана майка за втори път!

Рапърката и съпругът ѝ Offset са посрещнали второто си дете през уикенда. Самата тя обяви голямата новина с очарователен семеен кадър от болницата, в който не виждаме бебето, но е достатъчно ясно как и двамата са покрити с одеяло Louis Vuitton.

Описанието е кратко, но изразително - "9/4/21🦕💙🧸."

Към момента няма никакви допълнителни подробности за името на бебето или раждането му, но в официално изявление за People двойката разкрива, че е изключително щастлива "най-накрая да посрещнем сина си. Вече е толкова обичан от семейството и приятелите си. Нямаме търпение да го запознаем с другите му братя и сестри."

Това е второ дете за изпълнителката на "WAP" и вокалистът на Migos, но той има три деца на 6 и 11 години от предишни връзки.

Карди разкри бременността си на сцената на наградите BET в края на юни, качвайки се за специално изпълнение с черно боди, от което веднага си пролича наедрялото ѝ коремче. 

Двамата с Offset си казаха заветното "да" през септември 2017 г. и въпреки че имаха няколко трудни момента, споделени под светлината на прожекторите, все пак дадоха шанс на любовта си и очевидно са продължили напред. Честито!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA