Изненада или не, Карди Би прекратява развода си с Offset

Изпълнителката на I Like It имаше нужда от точно 48 дни, за да разбере, че не иска Offset извън живота си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 ноември 2020

Предполагаме, че никой няма да остане изненадан от новините, че делото за развода на Карди Би и Offset вече официално остава в архивите. Според източници, близки до рапърката, делото е "отхвърлено" и официално закрито два дни преди първоначално определената дата за съдебното им заседание.  

Изпълнителката подава молба в съда на 15 септември, което означава, че са ѝ били необходими само 48 дни, за да може да промени решението си. "Според съдебните документи Карди търси основно физическо, както и законно попечителство над 2-годишната им дъщеря Кълчър. Тя също иска Offset да плаща издръжката за детето - неясно колко към този момент. Освен това посочва в документите си, че в момента те са разделени и няма надежда да оправят нещата помежду си", гласи информацията към онзи момент.

Малко след появата ѝ в публичното пространство, Карди използва вниманието на почитателите си в OnlyFans, за да каже, че е напуснала Offset, преди той отново да ѝ изневери. "В края на деня реших, че искам да си тръгна. Не чаках, докато той отново ми изневери. Не чаках друг спор за негово участие. Реших да го напусна. Ако исках да остана, можех да остана. Реших да напусна."

Проблемите между двамата в крайна сметка не се оказват дълготрайни, защото след това Карди бе забелязана да се целува с рапъра по време на партито за 28-мия си рожден ден. По-късно тя сподели, че иска да си го върне поради две много прости причини, а именно, че ѝ липсва да бъде в компанията на най-добрия си приятел, както и възможността да прави секс с него.

/9

Няколко дни преди да излезе и заяви, че причината за разрива на отношенията помежду им е изневяра, Карди разкри повече подробности за скандалната ситуация. "Хората просто ме заливат с такива коментари, не става дума за кучка. Ето защо ви казвам да спрете да вярвате на всичко, което хората казват, защото определено има блогове, изстрелващи омраза към мен." 

Каква е истинската причина, вероятно няма да стане ясно, но със сигурност ще следим какво се случва в живота им. Дори да не го правим целенасочено, сигурни сме, че те ще ни разкрият и най-малката подробност от него в социалните мрежи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA