Абсолютно всички полудяха по Оскар Айзък...

Така де, не всеки може да целуне страстно ръката на Джесика Частейн. Оскар го направи.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 септември 2021

"Истинският Люин Дейвис", "Най-бруталната година", "Ex Machina: Бог от машината", "Междузвездни войни: Силата се пробужда". Гледали сте Оскар Айзък в поне един от тези филми, но никога не сте участвали във всеобщата истерия по него, просто защото до този момент не е имало такава.

До вчера, когато актьорът се появи на червения килим във Венеция заедно с Джесика Частейн и я целуна по ръката. Ама истински страстно, секси и същевременно леко смущаващо.

Айзък е известен с това, че внася сексуално напрежение както на екрана, така и извън него, флиртувайки с повечето свои колеги. Фактът, че двамата с Частейн изглеждат много близки, се дължи на дългогодишното им приятелство, стартирало още преди 20 години в Джулиард. Оттогава насам те са изключително добри приятели и няколко пъти са се появявали заедно на екран.

57

Друго обаче няма. Оскар се запознава със съпругата си Елвира Линд още през 2012 г., заветното "да" си казват пет години по-късно, а вече споделят две деца. Джесика и Джан Лука Паси де Препосуло също се вричат във вярност през 2017 г., а второто си дете посрещнаха на бял свят в рамките на миналата година.

57

Причината за впечатляващата поява на престижното филмово събитие в Италия е предстоящият римейк на "Scenes from a Marriage", продуциран от HBO. Малко преди да дефилират по червения килим и двете звезди от него разкриха, че силното им приятелство се е оказало предизвикателство за снимките на поредицата, чиято премиера е на 12 септември.

"Шегувахме се, че приятелството ни е благословия и проклятие. Благословия, защото има незабавно доверие. Не е нужно да се притесняваш, че ще обидиш човека срещу теб. Можеш да бъдеш много честен. Трудното е, че понякога си четете мислите", казва Частейн, докато Айзък потвърждава, че е "чудесно, когато познавате някого толкова добре, защото не е нужно да се притеснявате. В същото време ви е грижа за този човек и сякаш работите със семейството си."

Нямаме търпение да видим какво са успели да сътворят за малкия екран, а забавните Twitter реакции след целувката оставяме на вас. Много са!

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA