Лана Дел Рей се сбогува със социалните мрежи

Нека го кажем така: Kiss us hard before you go...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 септември 2021

Само няколко дни след като обяви излизането на осмия си (и втори за тази година!) студиен албум, Лана Дел Рей се оттегля от социалните мрежи.

"Здравейте, хора, просто исках да ви уведомя, че ще деактивирам акаунтите си онлайн", споделя тя във видео съобщение малко преди да каже "чао" на Instagram. "Имам толкова много интереси и други ангажименти, а те изискват поверителност и прозрачност."

Изпълнителката на "Summertime Sadness" казва още: "Благодаря от сърце, че продължавате да ме виждате през музиката. Наистина е важно", подчертавайки, че мисли да запази кръга си от близки хора по-тесен занапред.

Както може да се досетите, тя не разкрива никакви допълнителни подробности, но ние вече сме в очакване на "Blue Banisters", който ще атакува музикалния пазар на 22 октомври.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХЕЙТЪРИТЕ СРЕЩУ ЛАНА ДЕЛ РЕЙ, ТОЗИ ПЪТ ЗАРАДИ МАСКА

57

Заедно с обявяването на релийза, певицата изненада феновете си с нова песен - "Arcadia" и саморежисиран видеоклип към нея. Сингълът е кинематографична, оркестрова балада, изпълнена с калифорнийски препратки като "Моето тяло е карта на Ел Ей."

"Blue Banisters" ще включва и вече излезлите сингли "Wildflower Wildfire", "Blue Banisters" и "Text Book".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA