Мария Бакалова иска да гледаме "Жените наистина плачат"

Премиерата на трогателната и силно вълнуваща история е днес, 17 септември.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 септември 2021

"Здравейте, прекрасни хора, аз съм Мария Бакалова и... се вълнувам", казва звездата от "Борат 2" в последния си Instagram пост.

Очарователното видео на категоричната ни любимка напомня за голямата българска премиера на дългоочакваната и представена в Кан лента "Жените наистина плачат".

Филмът разказва историята на "пет жени от едно средностатистическо българско семейство, които се опитват да отстояват себе си в страна, раздирана от хомофобия и предразсъдъци. Майка-щъркел пада простреляна, млада жена, страдаща от пост-родилна депресия, се опитва да се хвърли от балкона, заразено с HIV момиче носи жестоката стигма на болестта, майка се опитва да открие магия в лунния календар, а всички събития се случват на фона на отхвърлянето на Истанбулската конвенция и абсурдните протести срещу „джендър-идеологията".

57

"Вълнувам се да ви поканя да гледате "Жените наистина плачат" @womendocry, който тръгва по кината в цяла България", гласи описанието под клипа.

Режисьорското дуо Мина Милева и Весела Казакова обещава вълнуващо екранно приключение, а пред камера ще видим още Ралица Стоянова, Катя Казакова, Биляна Казакова, Йосиф Сърчаджиев, Росица Гевренова, Диана Спасова и Добриела Попова.

"Жените наистина плачат" е в кината от днес, 17 септември.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA