Големите победители & червеният килим на наградите "Еми"

"Короната", Кейт Уинслет и "The Queen's Gambit" прибраха вкъщи най-важните статуетки, а Кейли Куоко впечатли с red carpet визия.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 септември 2021

Преди около месец организаторите на наградите "Еми" обявиха, че тазгодишното раздаване на статуетките ще се случи на открито и спрямо "съветите на експертите по здраве и безопасност" с ограничение на броя присъстващи.

В крайна сметка престижните телевизионни призове бяха връчени на церемония в херметически затворена зала в комплекса L.A. Live вчера вечер.

На червения килим дефилираха Кейли Куоко, Били Портър, Америка Ферера, Рита Уилсън, Аня Тейлър-Джой и Елизабет Олсън, която се появи с рокля, лично проектирана от Мери-Кейт и Ашли.

Водещият Cedric the Entertainer откри шоуто с монтаж, събрал любими ТВ моменти от последната година, а след това на сцената се качиха Lil Dicky, LL Cool J и Рита Уилсън, които показаха, че не се страхуват от изпълнението на рап хитове.

Най-големият победител на вечерта? "Короната", който прибра статуетките за Най-добър сценарий на драматичен сериал, Най-добър режисьор, Най-добра поддържаща актриса (Джилиан Анерсън), Най-добър поддържащ актьор (Тоби Мензис), Най-добра актриса в драматичен сериал (Оливия Колман) и Най-добър актьор в драматичен сериал (Джош О'Конър). Хитовата история за британското кралско семейство получи и наградата за Най-добър драма сериал. 

Най-добрият комедиен проект е "Ted Lasso", който донесе приза за Най-добър актьор в съответната категория на Джейсън Съдейкис.

Статуетката за Най-добър сценарий отиде право в ръцете на Макейла Кол за "I May Destroy You", а Най-добрата режисура и самият Най-добър лимитиран сериал се озоваха в редиците на Netflix заради "The Queen's Gambit".

Напълно очаквано, наградата за Най-добра актриса в лимитирана поредица или филм отиде при Кейт Уинслет, която през пролетта впечатли всички с превъплъщението си в поредицата на HBO "Мер от Ийсттаун".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA