Главна роля вдъхновява новия сингъл на Орлин Павлов

Парчето е озаглавено „Див Рай" и влиза в саундтрака на втория сезон на „Пътят на честта" по NOVA.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 септември 2021

Фотография: Красена Ангелова

Повече българска музика в национален ефир – тази идея обединява усилията на Вирджиния Рекърдс и NOVA, а поредният резултат от партньорството помежду им е песента „Див Рай" в изпълнение на Орлин Павлов.

Освен като кадифения глас на българската музика, през последните години Орлин Павлов се утвърди и като успешен актьор. Участието му в една от главните роли в новия сезон на сериала „Пътят на честта" съвсем не е случайно.

Именно телевизионната поредица се превръща във вдъхновение за новата песен, чийто текст е дело на един от най-интересните родни автори Росен Кукошаров. Музиката на „Див Рай" пък е създадена от чуждестранен инди екип, част от който са финалиста от седмия сезон на American Idol - David Hernandez, шесткратният носител на награди "Еми"  Edward Wohl и талантливият продуцент Daniel Braunstein.

Режисьор на видеоклипа е Виктор Чучков, оператор – Борис Славков. Проектът, продуциран съвместно от Вирджиния Рекърдс, NOVA и Албион Филмс, е реализиран под ръководството на Александър Христов. В ролята на „истинската" любов на Орлин влиза модела и актрисата Карина Неделчева.

Клипът е заснет на три локации в продължение на 22 часа.  В него изпълнителят преминава през множество препятствия, за да бъде с любимата си, а кадри от самия сериал „Пътят на честта" стават част от разказаната във видеото история.

Вече може да чуете и гледате парчето в YouTube и Vbox7 каналите на "Вирджиния Рекърдс", както и във всички стрийминг платформи – SpotifyDeezerApple MusicTidal и др.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA