Бионсе написа специално писмо към феновете си

"Това е първият път, в който ми става ясно колко крехък е животът и колко е важно да спреш и да помиришеш розите."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 септември 2021

Като една истинска Бионсе, Бионсе реши да благодари за пожеланията около рождения си ден почти 10 дни след него.

Музикалната икона сподели лична, ръкописна бележка на официалния си уебсайт, изразявайки благодарност към онези, отделили от времето си да честитят специалния празник.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 16 УРОКА ЗА ЖИВОТА ОТ НЕЙНО ВЕЛИЧЕСТВО БИОНСЕ

"Толкова съм благодарна за всички вдъхновяващи хора, които са отделили време да ми изпратят тези красиви съобщения. Изплаках много сълзи и цялата бях изтръпнала. Клиповете, публикациите, отброяванията, плейлистите, пожеланията. Ще ги ценя завинаги", разкрива изпълнителката на "Halo". "Благодарна съм за времето и детайлите, необходими за организирането на толкова красиви трибюти. Възхищавам се и уважавам всички вас. Благодаря от сърце."

Певицата също размишлява над това какво е да бъдеш 40-годишна жена с място под светлината на прожекторите още от тийнейджърска възраст. 

57

"Това е първата година, в която наистина разбирам какво означава да си жив и да живееш в момента. Това е първият път, в който ми става ясно колко крехък е животът и колко е важно да спреш и да помиришеш розите", коментира още Queen Bey. "Колкото по-зряла ставам, толкова повече разбирам радостта."

Финалът на писмото е призив, че всички жени заслужават да се чувстват страхотно на 40 години. "Не трябва да се приемаме за стари или нещастни, когато навършим 40. Не съм била по-добре. Повечето от вас ме познават, откакто съм на 15. Израснали сме заедно. Носите много радост в живота ми и се надявам, че изкуството ми ще продължи да носи още във вашите."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA