Бионсе е започнала кариерата си заради Spice Girls...

Какво ли е чувството Бионсе да признае, че точно ти си причината тя да е звезда? Отговорът знае само Виктория Бекъм!

Никой не смее да подценява силата на Spice Girls, дори Бионсе.

В ново интервю за подкаста Breaking Beauty самата Виктория Бекъм разкрива, че преди няколко години изпълнителката на Halo е признала как момичетата са вдъхновили нейната емблематична кариера. 

"Дойде и ми каза, че Spice Girls са я провокирали да прави това, което прави. Накарали са да се гордее с това, че е момиче и най-вече да уважава себе си", коментира Виктория. "Определено е доста, когато тези думи идват от някой толкова емблематичен и силен като Бионсе."

Работата на успешната girl банда е дала зашеметяващ резултат, защото години след умопомрачителния успех на Destiny's Child, Бионсе продължава да владее музикалните класации и съвсем скоро се превърна в жената с най-много награди "Грами" в историята.

Пош Спайс продължава да е част от историята, а отказът ѝ да се присъедини към останалите момичета за reunion турнето им през 2019 г., по нейни думи, е изисквал много. "Проявих смелост, за да не отида на това турне. Просто чувствах нещата по-различни от преди. Предпочитам да се фокусирам върху семейството и компанията си. Сега съм на 45 и съм много щастлива от жената, която съм."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA