Принц Уилям и Кейт Мидълтън отново на червения килим

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж уважиха световната премиера на новия Бонд филм "Смъртта може да почака".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 септември 2021

Безброй отлагания по-късно, последното екранно превъплъщение на Даниел Крейг като Джеймс Бонд вече е в кината.

Официалната премиера на лентата се случи вчера вечер в Royal Albert Hall в Лондон, а сред специалните гости бяха принц Уилям и Кейт Мидълтън, придружени от принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СТАРТИРА ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ ЗА "СМЪРТТА МОЖЕ ДА ПОЧАКА"

57

57

За бляскавия повод херцогинята на Кеймбридж облече златна рокля Jenny Packham с пайети, паднали рамене и палерина, съчетана с естествена коса, изключително семпъл грим и висящи обици. Като истински Бонд, Уилям се появи на червения килим с класически смокинг.

Както може да се досетите, кралските особи не бяха единствените звездни гости. Даниел Крейг се появи заедно с екранните си партньори Рами Малек, Леа Сейду и Ана де Армас. Видяхме и Били Айлиш, която даде живот на саундтрака към "Смъртта може да почака".

"Смъртта може да почака" ще предложи на зрителите превърналите се в запазена марка на 60-годишната поредица зрелищен екшън, иновативни джаджи, емблематични коли, забележителни локации и изискан стил, както и криеща много изненади и обрати драматична история, която обещава достоен завършък на Бонд-ерата на Даниел Крейг.

Джеймс Бонд е напуснал активна служба и се наслаждава на спокоен живот в Ямайка. Покоят му обаче се оказва краткотраен – на прага му се появява старият му приятел Феликс Лайтър от ЦРУ, който има нужда от неговата помощ. Мисията да спаси отвлечен учен се оказва далеч по-коварна от очакваното и отвежда Бонд по следите на мистериозния Сафин (Малек). Въоръжен с опасна нова технология, която може да причини смъртта на милиони хора, Сафин търси отмъщение и жадува за Маделин Суон (Сейду) – първата жена, която Бонд си е позволил да обича истински след смъртта на Веспър Линд и която крие не по-малко опасни тайни. 

"Смъртта може да почака" идва в кината, предпремиерно от 30 септември и премиерно от 1 октомври на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA