България отпразнува голямото завръщане на Джеймс Бонд

Новият филм за агент 007 не може да се забави нито секунда повече. "Смъртта може да почака" вече е в кината!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 октомври 2021

На 29 септември в Cinema City Парадайс център се състоя първата официална прожекция за България на дългоочаквания 25-и филм от иконичната поредица за Джеймс Бонд – "Смъртта може да почака".

Впечатляващата суперпродукция бележи последното превъплъщение на Даниел Крейг като агент 007 и по впечатляващ и емоционален начин затваря дълбоката и драматична арка на героя, започнала през 2006 с хита "Казино Роял".

Преди самата прожекция зрителите имаха възможност да се насладят на специална изложба, посветена на 60-годишната, богата киноистория на франчайза. Тя включва оригиналните постери на всички 25 филма от поредицата, както и интересни факти за шестимата незабравими актьори, обличали смокинга на емблематичния агент 007 – легендата сър Шон Конъри, Джордж Лейзънби, Роджър Мур, Тимъти Далтън, Пиърс Броснан и не на последно място, Даниел Крейг. Наред с изложбата, гостите на събитието се докоснаха и до забележителния мотор на Triumph - Scrambler 1200 HX, който Бонд кара във филма.

Изложбата „Наследството на Бонд" ще бъде достъпна за всички посетители на Парадайс център до 11 октомври включително. Мястото е на втория етаж, непосредствено до входа на Cinema City.

Специален гост на събитието бе Негово превъзходителство Роб Диксън, посланик на Великобритания в България, който поздрави присъстващите зрители и заедно с тях сподели вълнението от първата среща с новия филм за култовия агент. Сред останалите верни фенове пред екрана бяха Орлин Павлов, Васил Петров, Владислав Карамфилов – Въргала, Павел Николов от хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc', Николай Попов от Обратен ефект и др.

Прожекцията се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки, действащи на територията на страната ни, както и при засилени мерки за сигурност спрямо опазването на тайните на Джеймс Бонд. България е част от световната кампания „Запазете тайните" с хаштаг #СпойлеритеМожеДаПочакат – целта е хората, гледали "Смъртта може да почака", да не разкриват подробности от сюжета, за да могат всички останали сами да разкрият тайните от последното участие на Даниел Крейг като 007.

Чакането приключи! "Смъртта може да почака" вече е в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA