Трима от вас ще спечелят романа "Последният дуел"

Джоди Комър и Адам Драйвър ви очакват в кината, а ние подаряваме едноименната книга, върху която е базиран новият филмов хит.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 октомври 2021

#GRAZIAFFилмовМесец продължава!

Тази есен сър Ридли Скот ни кани на забележително пътешествие назад във времето до 1386 г., за да разкаже поразителната истинска история на едно престъпление, на съдебен спор и на последния законен дуел до смърт в средновековна Франция, противопоставящ двама мъже – двама приятели, които трябва да докажат собствената си правота пред очите на Кралството и Бог. 

Базиран на едноименния роман на Ерик Джагър, "Последният дуел" разказва за завърналия се от бойното поле нормандски рицар Жан дьо Каруж (Мат Деймън), който открива, че съпругата му Маргьорит (Джоди Комър) обвинява в изнасилване неговия стар приятел, оръженосеца Жак Льо Гри (Адам Драйвър).

С несравнимия си епичен визуален стил и усет към най-дребните детайли, по впечатляващо автентичен начин Ридли Скот пресъздава на големия екран една от най-турбулентните епохи в историята на Франция, без нито за момент да губи фокуса от личната, интимна история на тримата герои, оплетени в скандалния, фатален триъгълник и дуела, който отеква в историята.

Ние в GRAZIA все още не сме се докоснали до магията на лентата, но заедно с чудесните ни приятели от Форум Филм ще зарадваме трима читатели с копие от едноименния роман, който излиза у нас от издателство "Сиела".

Отидете в официалния ни Instagram акаунт, открийте тематичния пост с играта и се включете в нашия #GRAZIAFFилмовМесец до 23:59 ч. на 20 октомври. Победителите ще обявим на следващия ден в story. Успех!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA