„Вечните" са готови да предефинират киновселената на Marvel

Филм, в който всичко е различно. Филм, който чакаме с особено нетърпение.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 октомври 2021

На 5 ноември ще се запознаем с „Вечните" – едни от най-могъщите герои от вселената на Marvel, които живеят сред хората на Земята от хиляди години. Но знаели ли сме за това? Къде са били по време на битката с Танос и защо не се намесват в нито един човешки конфликт досега? Отговорите на тези и още много други въпроси ще открием само в кината, а в специално видео зад кулисите, авторите на филма ни запознават с част от важните аспекти и темите на впечатляващата продукция, като допълнително изострят желанието ни час по-скоро да преживеем на голям екран тази грандиозна нова глава от Киновселената на Marvel.

Обещанието, което продуцентът Кевин Файги дава е, че „Вечните" ще има огромно влияние върху света на филмовото студио – по неговите думи, лентата ще изследва създаването на познатата ни вселена и изцяло ще я предефинира. Освен това „Вечните" ще засегне и последиците от войната с Танос и състоянието, в което се намира света след съдбовните събитията в „Отмъстителите: Краят", а ключов момент е появата на древни същества, Девианти, за които се смята, че са изчезнали отдавна и които са най-големият враг на Вечните.

Сблъсъкът между двете почти безсмъртни раси обещава истински визуален спектакъл, какъвто сме свикнали да очакваме от Marvel, но също така дълбок, човешки елемент, защото Вечните може и да са изключително силни супергерои, но също така са и истинско семейство с проблеми. Човекът който обединява всички различни аспекти на филма и успява да създаде различния дух на продукцията, е носителката на „Оскар" режисьорка Клои Жао, която споделя, че с „Вечните" се отправяме на емоционално пътешествие, за да открием кои са тези герои и какво всъщност означава да бъдеш човек.

В зрелищната продукция ще видим Ричард Мадън като всемогъщия Икарис, Анджелина Джоли като свирепия воин Тина, Джема Чан като обичащата хората Серсея, Кумейл Нанджиани като притежаващия космически сили Кинго, Лорън Ридлоф като супер бързата Маккари, Брайън Тайри Хенри като интелигентния изобретател Фастос, Салма Хайек като мъдрия духовен лидер Аяк, Лиа Макхю като вечно младата стара душа Спрайт, Дон Лий като могъщия Гилгамеш и Бари Киогън като сдържания самотник Друиг. Станалият известен с ролята си на Джон Сноу в Игра на тронове Кит Харингтън се превъплъщава в Черния рицар Дейн Уитман, който не е част от Вечните.

„Вечните" променят света ни – от 5 ноември само в кината 3D, IMAX 3D и 4DX.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA