Съгласни сме, че Зендея е Модната икона на годината

Съветът на модните дизайнери на Америка ще ѝ връчи безспорно заслужената статуетка в средата на ноември.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 октомври 2021

Въпреки че е само на 25 години, Зендея отдавна се утвърди като истинска модна икона на червения килим.

Това е и причината Съветът на модните дизайнери на Америка да посочи звездата от "Дюн" за тазгодишния носител на статуетката Fashion Icon, което я прави най-младият артист в историята на церемонията, досега удостоявала Дженифър Лопес, Бионсе, Риана, Фарел Уилямс и Наоми Кембъл.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКИ ОБИЧАМЕ (СТИЛА НА) ЗЕНДЕЯ...

Зи създава своята собствена модна линия Daya by Zendaya още през 2016 г., няколко години по-късно работи върху капсулна дизайнерска колаборация с творческия екип на Tommy Hilfiger, а всяка нейна публична поява се увенчава с успех и присъствие в списъците с най-добре облечени знаменитости.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БАРБИ, СЛЪНЦЕ ИЛИ СЕБЕ СИ, АНЯ ТЕЙЛЪР-ДЖОЙ ГО МОЖЕ

57

Може да се каже, че тайната се крие в безпогрешните модни виждания на стилиста зад гърба ѝ - Лау Роуч. "Имаме такава връзка, че няма страх, когато става въпрос за мода. Няма нещо, което тя да не опита. Тя е безстрашна и притежава този наистина красив талант да отиде на килима и да разказва истории", споделя самият той. "Непрекъснато се развива. Искрено талантлива е, не можеш да я определиш с една дума."

Призът "Face Of The Year" пък ще отиде при Аня Тейлър-Джой, която работи с Роуч отскоро. Голямата церемония ще се случи на 10 ноември, но сега е моментът да си представите как двете ще дефилират пред фотографите...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA