Блейк Лайвли намери решение на проблема с папараците

Звездата от "Клюкарката" най-накрая победи в битката между папараците и неприкосновеността на семейството ѝ.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 октомври 2021

Само ден, след като Блейк Лайвли публично посочи с пръст Instagram акаунт, публикуващ снимки на семейството ѝ без разрешение, тя успя да направи промяна.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РАЙЪН РЕЙНОЛДС РАЗКАЗВА ЗА ПЪРВАТА СИ СРЕЩА С БЛЕЙК ЛАЙВЛИ

Въпросните лични кадри са свалени, а звездата от "Клюкарката" сама коментира ситуацията: "Това е толкова обезпокоително. Лично споделих с вас, че тези хора дебнат и тормозят децата ми, а вие все още ги публикувате. Казахте, че ще спрете. Лично ми обещахте. Моля, изтрийте ги. Моля. Някои родители не са окей с това. Ние не сме. Благодаря на всички, които не следват акаунтите, експлоатиращи децата. Вие сте разликата и ви благодаря за почтеността."

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РАЙЪН НЕ Е "ЛЮБИМОТО КАНАДСКО НЕЩО" НА БЛЕЙК

Преди няколко месеца Лайвли обвини фотограф, че "преследва" нея и семейството ѝ ежедневно. "Къде е вашият морал? Бих искала да знам. Или просто не ви е грижа за безопасността на децата?", казва тя тогава, призовавайки всички медии да се откажат да плащат за снимки на деца на знаменитости. "Моля, спрете да плащате на възрастни мъже да се крият и да снимат деца. Моля, изтрийте ги. Влезте в крак с времето."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA