Ставаме част от най-големия обир в историята на Ел Ей

През февруари Джейк Джиленхол ще ни покаже какво е необходимо да продължиш напред, когато си на ръба.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 октомври 2021

На 18 февруари в рамките на един ден из улиците на Лос Анджелис, животът на трима души ще се промени завинаги.

С най-новия високооктанов трилър "Линейката", ненадминатият майстор на екшъна Майкъл Бей ("Лоши момчета", "Трансформърс", "Кръв и пот") и световните звезди Джейк Джиленхол ("Спайдър-Мен: Далече от дома") и Яя Абдул Матийн II ("Кендимен", "Матрицата: Възкресения") ни канят в киносалоните за най-големия обир в историята на Ел Ей. 

57

Ветеранът от войната в Афганистан Уил Шарп (Абдул Матийн II) не може да осигури достатъчно пари за лечението на своята болна съпруга и в отчаянието си се обръща за помощ към единствения човек, когото не бива да търси – доведения си брат Дани (Джиленхол). Дани е харизматичен престъпник, който вместо заем, предлага на брат си удар – банков обир за 32 милиона долара. Притиснат от обстоятелствата, на Уил не му остава нищо друго, освен да приеме. Обирът обаче не протича по план и в създалата се сложна ситуация, двамата братя отвличат линейка, в която се намират ранен полицай и парамедикът Кам Томпсън (Ейса Гонсалес). В последвалото лудо бягство Уил и Дани трябва да се справят с преследващите ги служителите на закона, да опазят живота на заложниците си и по някакъв начин да успеят да не се избият един друг.

57

Каква е цената на отчаянието? Колко живота ще струват действията на двамата братя? Ще успеят ли да се върнат вкъщи и да получат своя „щастлив край"? Отговорите ще научим този февруари с "Линейката", когато интригуващата и напрегната история и несравнимия визуален стил и усет към екшъна на Майкъл Бей ще ни залепят за седалките на киносалона.

"Линейката" връхлита кината от 18 февруари.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA