Вайола Дейвис разказва целия си живот в мемоар

Запишете в календарите си датата 26 април 2022 г. Ние вече го направихме.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 октомври 2021

Обичаме Вайола Дейвис и нямаме търпение за нейната автобиографична книга.

Във "Finding Me" звездата от "How to Get Away with Murder" ще разкаже историята на бедното си детство в Южна Каролина, където тя и семейството ѝ живеят в барака, преди да се преместят в Роуд Айлънд, продължавайки да не виждат бляскавата страна на живота.

Дейвис е петото от шест деца, баща ѝ е треньор на коне, алкохолик и често проявява различни форми на насилие, а майка ѝ работи като камериера и работничка във фирма, докато посвещава време на активизъм по отношение на гражданските права.

"Finding Me е щедър, спиращ дъха, сърцераздирателен мемоар. Вайола Дейвис пише всяка глава от живота си с невероятно чувство и улавя интензивността и великолепието на човешкия дух", коментират представители на издателската къща.

57

А когато Опра пита Дейвис защо все пак е написала книгата, тя отговаря следното. "Споделянето на моята история е невероятно плашещо, но освобождаващо. По-важното е, че това е моят начин да помагам на хората да се чувстват по-малко сами в свят, който е толкова изолиран."

В официалния си Instagram акаунт Дейвис сподели, че това е "моят живот. Моята история. Моите думи", а голямата премиера е на 26 април 2022 г.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA