ZAZ представи петия си студиен албум - "Isa"

Готови ли сме за нови хитове или все още припяваме "Je veux d'l'amour, d'la joie, de la bonne humeur"...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 октомври 2021

Фотография: Yann Orhan, Warner Music/Орфей Мюзик

Френската звезда ZAZ се завръща с дългоочаквания си нов студиен албум, озаглавен "Isa".

"Чувствам се сякаш излизам от двегодишна зима и този запис е като нова пролет", споделя тя за работата по проекта, стартирала още през пролетта на 2020-а.

Именно периодът на социалната изолация разтърсва певицата, но тя избира да гледа оптимистично. "Опитвам да дишам по-добре. Да не бързам толкова. Това наистина правя."

ZAZ вече представи първия сингъл от новия си албум – „Imagine", а измежду останалите 12 парчета в траклиста, място намира и един особено любопитен дует – с фронтмена на немската индъстриъл банда Rammstein – Тил Линдеман, който пее на френски.

По дългосвирещата компилация изпълнителката работи с холандския продуцент REYN. Пианистът и композитор на филмова музика кани ZAZ в своето студио в Нидерландия, но осъществява няколко от песните и от домашното си студио в Южна Франция.

57

"Опитах да оставя гласа ми да живее. Имам навика да го принуждавам. Понякога се обърква. Сега го оставям да си прави неговото нещо", разкрива още тя, с продадени близо 5 милиона албума зад гърба си, особено след огромния успех на дебюта през 2010 г. и иконичното парче „Je veux". Ние продължаваме да го слушаме!

Новата ѝ студийна колекция ще бъде подкрепена от 2-годишно турне "Organique Tour", което започва през януари 2022 г. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA