Звезди и фенове посрещнаха „Вечните" в София

Началото на новата ера на Marvel бе дадено с изключително специална кинопрожекция.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 ноември 2021

На 3 ноември, след като в продължение на хилядолетия живеят скрити сред хората, едни от най-могъщите супергерои от пантеона на Marvel се разкриха в София за първата специална прожекция на "Вечните", която се случи в IMAX® залата на Синема Сити, Mall of Sofia.

Режисираната от носителката на „Оскар" Клои Жао грандиозна продукция изцяло предефинира познатата киновселена на Marvel и дава началото на нова ера, която отвежда зрителите на забележително пътуване през необятните простори на времето и пространството в търсене на отговори за това каква е цената на живота и какво всъщност означава да бъдеш човек.

57

Уникалното филмово преживяване и неповторимата атмосфера на специалното събитие бяха споделени от най-нетърпеливите зрители, фенове и популярни личности, сред които хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc', Китодар Тодоров, Антон Порязов, Ваня и Евгения Джаферович, Павел Колев и Ицака, Къци Вапцаров и др.

Вечните са най-новият впечатляващ екип, който живее тайно на нашата планета от хилядолетия. Но сега настъпва тяхното време. Защо са останали скрити? Срещу каква смъртна заплаха ще трябва да се изправят и ще успеят ли да ни защитят? Каква ще бъде посоката на следващата фаза от киновселената на Marvel? Време е да научим отговорите!

57

Режисьор е Клои Жао (The Rider, "Земя на номади"), която е и сценарист заедно с Патрик Бърли ("Зайчето Питър: По широкия свят") по образи, създадени от Джак Кърби. Продуцент е Кевин Файги. В ролите са Ричард Мадън, Анджелина Джоли, Джема Чан, Кумейл Нанджиани, Лорън Ридлоф, Брайън Тайри Хенри, Салма Хайек, Лиа Макхю, Дон Лий Бари Киогън и Кит Харингтън.

"Вечните" променят всичко, от 5 ноември само в кината 3D, IMAX 3D и 4DX.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA