Джеймс Артър се завърна с емоционален албум

Победителят от X Factor Великобритания е по-уязвим от всякога в It'll All Make Sense In The End.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 ноември 2021

Джеймс Артър представя себе си, както никога досега в четвъртия си студиен албум - It'll All Make Sense In The End.

Победителят от X Factor Великобритания създава по-голямата част от колекцията по време на локдауна в къщата си в Съри. Изнасяйки се от Лондон, музикантът инвестира в звукозаписни уреди и изграждането на студио у дома. Той изгражда безопасно "убежище", в което се чувства удобно да бъде още по-откровен не само за нещата, които го вдъхновяват, но и за онези, които го тормозят.

"И изведнъж музиката започна да звучи страхотно. Още в началото имаше звук, към който се стремях и дори тогава се усещаше като истински албум. Това е първият път, в който създавам музика на едно и също място, а не в различни студиа, и това може да се чуе в песните. Има нещо наистина удобно в това да работиш от собствения си дом – успях да бъда по-уязвим от всякога", споделя самият той.

След като написва автобиографичните първи сингли Medicine и September, артистът пее открито за любовта, зависимостта и дяволите, които го преследват в Déjà Vu - електро-рок песен с голямо емоционално съдържание: "Исках този албум да има подходящи рок елементи. Видът рок, който обичам, е емо и поп-пънк, така че исках да се заема с този жанр. Лирически тази песен е звукът на някой, който много размишлява и е наистина честен за това къде се е намирал в даден момент."

57

Фотография: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Освен искрените изповеди в текстовете си, Артър не се страхува да отправи послание и към бъдещото му поколение - Emily е нежна, интимна песен за дъщерята, която един ден може да има: "Идеята възникна от разговорите за това да имам деца. Бих ли бил дори добър баща? А ако прочетат за всички глупости, през които съм преминал? Няма значение", разсъждава той, "защото в крайна сметка аз съм човекът, който ще бъде до тях през целия им живот."

Със SOS певецът отново прави обрат: "Чувствам я като песен, определяща албума. Всичко, което исках да постигна, е в това парче. Има тежък рок, припев в стил 30 Seconds To Mars. След това в стиховете има рап, напомнящ този на Miguel. И накрая има хорово пеене. Вече виждам видеото, вървя по улицата и пея на всички тези разбити души, хванати в капан в къщите си за една година."

До днес Артър е издал три изключително успешни албума и има над 30 милиона продадени копия по целия свят - James Arthur (UK #2), Back From The Edge (UK #1) и YOU (UK #2). Има девет самостоятелни сингъла в UK Топ 40, два големи хита №1 и е награден за достигане на милиард стрийма в Spotify на парчето Say You Won't Let Go.

За да представи новата си компилация, той ще изнесе поредица от концерти във Великобритания, Ирландия и Северна Америка. Повече информация може да откриете тук.

Поръчайте It'll All Make Sense In The End в онлайн мазагина на MusicMall.bg.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA