Брадли Купър най-накрая коментира "връзката" си с Лейди Гага

Около премиерата на "Роди се звезда" всички вярваха, че помежду им гори грандиозна любов. Ами, не е било съвсем така.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 ноември 2021

Нека само за момент се върнем три години назад във времето и да си спомним истерията около "Роди се звезда".

Отвсякъде вървеше Shallow, постоянно виждахме разплакани хора в мола, току-що приключили прожекция на лентата, а Лейди Гага и Брадли Купър просто бяха под светлината на прожекторите.

Вероятно и част от вас са се надявали, че химията между главните действащи лица не е била само умело обигран елемент от сценария, а нещо повече, но Купър разкрива, че и по време на изпълнението им на Оскарите, те просто са били в роля.

"От лична гледна точка, това намалява нивото на тревожност", разказва той в ново интервю за The Hollywood Reporter. "Някак си се влюбват в тази сцена от филма. Щеше да е странно, ако и двамата бяхме на столове с лице към публиката."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕ ВСИЧКИ ХАРЕСВАТ "РОДИ СЕ ЗВЕЗДА"

Естествено, няма как да знаем какво се е случвало зад кулисите, но актьорът споделя, че работата с Гага е била страхотно преживяване и е видял нейният талант още от самото начало. "Тя е ужасно харизматична и красива. Когато я срещнах, си помислих, че ако нещо се обърка, вероятно аз ще съм причината."

57

В свои стари интервюта Гага също потвърждава, че настоятелният hype е напълно ненужен, тъй като двамата са били в образ.

"Искам да кажа, че направихме любовна история. За мен, като изпълнител и актриса, разбира се, беше важно хората да вярват, че сме влюбени. Искахме да почувстват тази любов на Оскарите. Искахме тя да мине направо без обектива и работихме усилено върху това. Работихме с дни."

Ние обаче сме готови да вървим напред и очакваме да видим Гага в House of Gucci. Премиерата е на 26 ноември!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA