Бритни Спиърс посочи с пръст Кристина Агилера

Изпълнителката на Genie in a Bottle отказа да коментира #FreeBritney и драмата се случи за стотни от секундата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 ноември 2021

Въпреки че движението #FreeBritney достигна своя край, Бритни Спиърс не е готова да замълчи. Още не.

В края на уикенда музикалната суперзвезда скочи срещу бившата си колежка и приятелка Кристина Агилера, след като тя отказа да направи коментар по темата на червения килим на наградите  "Латино Грами".

"Обичам и обожавам всеки, който ме подкрепи, но да отказваш да говориш, когато знаеш истината, е равносилно на лъжа. 13 години бях в тази насилствена система. Защо на хората им е трудно да говорят за това? Аз съм тази, която го изживя! Всички, които ме подкрепяха и които говореха в моя защита – благодаря ви!"

Според източник, близък до Кристина, изпълнителката на Genie in a Bottle е останала "искрено изненадана" от публичната позиция на Спиърс. "Кристина не очакваше да бъде посочена от Бритни по този начин. Очевидно е, че вече не са близки приятелки, но все още имат история, която Кристина смята, че трябва да се защитава."

Очаква се двете да проведат "личен разговор" съвсем скоро, тъй като Агилера със сигурност иска да разреши "въпросите, които очевидно все още лежат на повърхността".

Припомняме, че в края на юни Кристина всъщност направи официално изявление по темата в социалните мрежи.

"През последните няколко дни си мислех за Бритни и всичко, което преживява. Неприемливо е, че на която и да е жена или човек с желание да контролира собствената си съдба, може да не му бъде позволено да живее живота си", написа тя в Twitter. "Да бъдеш мълчалив, игнориран, тормозен и да ти бива отказвана подкрепа от "близки" до теб е най-опустошителното и унизително нещо, което може да ти се случи. Всяка жена трябва да има права върху собственото си тяло, собствената си репродуктивна система, собствения си личен живот, собственото си пространство и своето собствено щастие."

"Въпреки че не съм зад вратите на този многослоен и личен, но публичен разговор - всичко, което мога да направя, е да споделя от сърце за това, което съм чула, прочела и видяла в медиите. Тази молба за свобода ме кара да вярвам, че тя е живяла без никакво състрадание или благоприличие", казва още Кристина, подчертавайки, че Бритни "заслужава цялата ИСТИНСКА любов и подкрепа на света."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA