Кристина Агилера влиза в отбора на Джей Зи

Певицата е подписала договор с продуцентската компания, която съпругът на Бионсе управлява от 12 години насам.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 ноември 2020

След като миналата седмица се появиха слухове, че Кристина Агилера се е разделила с дългогодишната си продуцентска компания, певицата официално обединява сили с ръководството на Roc Nation - лейбълът на Джей Зи.

Агилера се присъединява към компанията, която представлява широка гама от артисти, включително Марая Кери, Megan Thee Stallion, DJ Khaled и Алиша Кийс. Към момента никой от екипа на певицата, както и самата тя, не е потвърдил новините, но нейната биография вече се намира в уеб сайта на Roc Nation.

Последният албум на Кристина Liberation излиза през 2018 г. и бе последван от турне в Северна Америка същата есен, както и малко по-дълга европейска обиколка през 2019-а. 

По-рано тази година тя пусна римейк на първия си сингъл Reflection, който влезе в саундтрака на "Мулан", а певицата разкри, че в началото на кариерата си е била изправена пред дилемата дали да не се представя с друго сценично име. "Разигра се голям дебат относно смяната на фамилното ми име, защото всички бизнесмени около мен смятаха, че е твърде дълго, твърде сложно и твърде етническо. Бях негативно настроена към идеята и исках да представя коя всъщност съм. Да бъда латино е част от моето наследство."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA