Дженифър Лорънс няма да коментира бременността си

Защото смята, че е добре да се сложат граници между шоубизнеса и семейството.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 ноември 2021

Въпреки че голяма част от "големите” в Холивуд държат целият свят да е наясно със случващото се в живота им, немалка част от тях предпочитат да запазят личното си пространство наистина лично.

В ново интервю за Vanity Fair Дженифър Лорънс разкрива, че желае да защити правото на личен живот на бебето си и това в никакъв случай не трябва да е изненада за феновете ѝ. 

"Ако съм на вечеря и някой ми каже: „О, Боже, очакваш бебе", няма да отговоря „Махни се от мен , психопат такъв”, но всеки инстинкт в тялото ми ще иска да защити поверителността, доколкото е възможно. Имам чувството, че това започва именно с намерението да не правя семейството част от работата си.”

Звездата от "Игрите на глада” не крие, че в момента е „благодарна и развълнувана" от предстоящата роля на майка, но в началото нещата не са стояли по този начин.

"Много съм нервна. Не съм говорила със света от цяла вечност. И да се върна сега, когато имам всички тези нови попълнения в живота си, които очевидно искам да защитя, няма как да не съм”, коментира още тя пред изданието

57

И макар да не разкрива повече подробности за бременността си, Лорънс сподели какво харесва в брака си с арт галериста Кук Марони. 

„Много ми е приятно да ходя с него до магазина. Не знам защо, но ме изпълва с много радост. Мисля, че може би защото е почти метафора за брак. Имаме списък с нещата, от които се нуждаем. Нека работим заедно и ще се справим. Винаги купувам някое готварско списание. Той ми казва, че няма да го използвам, а аз често отговарям, че ще го отворя във вторник. Прав е, никога не се случва.”

Припомняме, че двамата си казаха заветното "да” през 2019 г., когато Джен нае цяла хотелска стая, за да запази в тайна сватбената си рокля Dior. През септември т.г. стана ясно, че очакват първото си дете, а на 24 декември ще можем да гледаме екранната Катнис в звездния каст на Netflix продукцията Don’t Look Up

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA