Джеси Джей след спонтанния аборт: "Знам, че ще се оправя"

Изпълнителката се качи на сцената за първо емоционално изпълнение и коментира голямата загуба с милионите си фенове.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 ноември 2021

Само няколко часа след като сподели със света опустошителните новини, че е преживяла спонтанен аборт, Джеси Джей се качи на сцената за безкрайно емоционално изпълнение.

Пред публиката в Лос Анджелис 33-годишната певица разкри, че е взела решението да има бебе самостоятелно и "по чудо проработи, докато вчера не се случи това."

Въпреки загубата, изпълнителката на Flashlight каза: "Знам, че ще се оправя" и благодари на своите верни последователи за още по-вярната подкрепа в този изключително труден период. "Вашият огромен прилив на любов се усеща, приема и оценява безкрайно. Той ме изкара от леглото тази сутрин", сподели тя в Instagram.

"Вчера сутринта се смеех с приятел, който казваше, че няма начин да преживея концерта си в Ел Ей, без да кажа на публиката, че съм бременна. Тази сутрин имам чувството, че нямам контрол над емоциите си. Може и да съжалявам, че публикувах това. Може и да не. Всъщност не знам. Това, което знам е, че искам да пея тази вечер. Не защото избягвам скръбта или процеса, а защото знам, че музиката ще ми помогне."

"Знам, че някои хора ще си помислят, че просто трябва да го отменя, но започнах да пея, когато бях млада и беше като терапия за мен. Това никога не се е променило", казва още тя. "Да имам собствено дете е всичко, което някога съм искала. Да забременея беше чудо само по себе си и преживяване, което никога няма да забравя и зная, че ще изпитам отново. Все още съм в шок, тъгата е непреодолима. Но знам, че съм силна и знам, че ще се оправя."

Джеси приключи поредицата от изявления с ясния призив, че е наясно колко много жени по "целия свят са чувствали тази болка, че дори и по-зле. Чувствам се свързана с тези от вас, които познавам и с тези от вас, които не."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA