Лейди Гага и Тони Бенет ще ни подарят коледен концерт

Денят е 16 декември, а в основата на спектакъла ще бъде номинираният за "Грами" Love For Sale.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 декември 2021

Фотография: Press, Kevin Mazur/Getty For MTV

Тони Бенет и Лейди Гага са първите звезди, които ще вземат участие в новия сезон на акустичната музикална поредица MTV Unplugged.

Дългоочакваният епизод, заснет по-рано тази година пред интимна публика в Ню Йорк, ще бъде излъчен на 16 декември и е перфектният коледен подарък за феновете на изненадващото, но изключително емоционално дуо.

Сензационните изпълнители се събират за необикновена вечер, в която ще представят най-актуалните парчета, включени в последния им общ албум Love For Sale.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛЕЙДИ ГАГА ЗАПИСА BORN THIS WAY В ИСТОРИЯТА

Поощрената от музикалната критика колекция, издадена на 1 октомври, получи шест номинации за "Грами", включително такива за Aлбум на годината и Запис на годината. Именно те направиха Тони най-възрастният артист с възможност за победа в главните категории.

Love For Sale е вторият и последен албум на него и Гага, следващ успешното им сътрудничество за Cheek To Cheek, издаден през 2014 г. 

"Виждам младо момче всеки път, когато пея с него. Това прави преживяването още по-вълнуващо и емоционално. Пеейки, душите ни се срещат", разказва Гага, която неведнъж е споделяла колко много цени приятелството си с Бенет.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA