"Need You" е новият проект на Михаела Маринова

Парчето е сбъдната мечта на изпълнителката, която отново се отправя към световната сцена с премиера в 12 държави.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 декември 2021

"Когато за първи път срещнах Михаела, знаех, че притежава нужния набор от качества за световна кариера", това казва британската звезда Джеймс Артър, когато през 2014 г. идва в България, за да пее с нея на финалите на третия сезон на Х Factor.

7 години по-късно Михаела Маринова има зад гърба си впечатляваща кариера на артист и автор на музика, редица награди, 2 победи в музикални формати, албум, статус на една от най-успешните български певици с виртуозни вокални възможности, 7 сингъла, които са били на върха на българските класации и поне още толкова в ТОП 5.

От известно време Михаела работи с няколко чуждестранни продуцентски екипа, правейки стъпки и към международна реализация.

Новият ѝ проект, озаглавен "Need You”, е резултат от поредната колаборация с румънския хитмейкър Monoir, чийто лейбъл Thrace Music през последните години успя да отбележи зашеметяващи успехи в Турция, Русия, Индия, Полша, Канада и др. Сега Thrace Music обединява усилия с Virginia Records, за да лансира сингъла на Михаела в световен мащаб.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛЮБОВНИЯТ САУНДТРАК (В ЖИВОТА) НА МИХАЕЛА МАРИНОВА

"Need You" е песен, създадена в рамките на второто издание на творческия лагер за писане на музика Sofia Songwriting Camp, който се състоя в Боровец в началото на октомври. Освен Cristian Tarcea (Monoir) и самата Михаела Маринова, сред авторите на парчето е и младият български автор Витали Езекиев.

Режисьор и сценарист на видеоклипа, осъществен от Albion Films, е Виктор Чучков. "Създали сме две визуални рамки, два свята - единият реален, усмихнат и позитивен през деня, а другият - нощен и мистериозен, населен с приказната фантазия на Михаела", споделя той.

"Need You" е моя сбъдната мечта. Работих с любими хора, спечелих нови приятели и отново станах част от вълшебен процес на творчество. Благодарна съм на всички", разкрива самата Михаела.

Премиерата на парчето е днес в официалния YouTube канал на Virginia Records и всички стрийминг платформи – SpotifyApple MusicTidalDeezer.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA