Време е за "Уестсайдска история". Играйте и спечелете.

Новата реинкарнация на иконичния мюзикъл ще бъде в кината от петък, 10 декември.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 декември 2021

Този петък в киносалоните легендарният Стивън Спилбърг сбъдва дългогодишната си мечта и застава начело на модерната киноадаптация на Уестсайдска история.

Финалният резултат е епично филмово събитие с неостаряваща, силна и вдъхновяваща история, която няма да остави равнодушни зрителите в кината, независимо от тяхната възраст.

Базиран на едноименния мюзикъл на Артър Лорентс, Ленърд Бърнстейн и Стивън Зондхайм от 1957 г., Уестсайдска история разказва за младите влюбени Мария и Тони, които са членове на две свирепи, враждуващи банди – "Ракетите" и "Акулите", борещи се за контрол над суровите улици на Горен Уест Сайд в Ню Йорк. Докато съперничеството между двете банди ескалира с всеки изминал ден, любовта между Тони и Мария разцъфва и заплашва да разкъса на две целия квартал.

В главните роли са Рейчъл Зеглър, Ансел Елгорт, Ариана ДеБос, Ана Изабел, Кори Стол, Брайън д‘Аарси Джеймс, Къртис Кук, Дейвид Алварес и Рита Морено, която печели "Оскар" за ролята на Анита в оригиналния филм от 1961 г.

Днес GRAZIA и Форум Филм България ще зарадват най-нетърпеливите от вас с красиви тематични подаръци - платнена чанта или тениска от филма.

Отидете в нашия официален Instagram акаунт, открийте тематичния пост и последвайте условията в описанието. Крайният срок за участие е 16:00 ч. на 10 декември. Победителите ще изтеглим и обявим в story след 17:00 ч. в същия ден.

Уестсайдска история, от 10 декември, само в кината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA