Били Айлиш се качи на сцената на Saturday Night Live

Само със стъпването си на нея, тя "разкри" защо носи широки дрехи, има ли актьорски намерения и ни показа друга своя страна.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 декември 2021

Определено можем да кажем, че ангажиментът като водещ на Saturday Night Live ни позволява да видим звездите в съвсем различна светлина. Дойде и редът на Били Айлиш.

19-годишната музикална сензация излезе на сцената на предаването тази седмица, облечена в рокля Simone Rocha и червени кожени ботуши, които, според самата нея, са я накарали да изглежда като "току-що омъжила се за аниме".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАЩО БИЛИ АЙЛИШ ЗАГУБИ 100 000 ПОСЛЕДОВАТЕЛИ В INSTAGRAM?

В отварящия монолог Били разкри защо всъщност предпочита да носи широки дрехи.

"Някои хора се чудят каква е причината, но има добра такава. Не става дума само за комфорт или стил. Трудно е да го кажа, но преди бях две деца, качени едно върху друго, които се опитват да се промъкнат и да гледат филм за възрастни", гласи нейният остроумен и добре скриптиран отговор.

След това Айлиш сподели, че някога е имала намерение да се занимава с актьорско майсторство, но майка ѝ е тази, сложила мечтата на пауза.

"Казвах, че мразя актьорството, но истината е, че го обичах като малка. И майка ми, и баща ми бяха актьори. Също и брат ми, Финиъс."

Комедийните изпълнения в епизода със сигурност не са на високо ниво, но музикалните включвания са склонни леко да видоизменят цялостната перспектива. Все пак се изисква смелост да застанеш пред камера и да направиш всичко това.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA