Криси Тейгън отново разпали скандал в Instagram

Този път в епицентъра на земетресението са децата ѝ и всички онези, които смятат, че не е редно да се къпят заедно.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 декември 2021

Изобщо не е нужно да следвате Криси Тейгън в социалните мрежи, за да знаете, че тя редовно е в устите на хейтърите онлайн. Последният ѝ пост не прави изключение.

В него виждаме как телевизионната звезда взема вана в компанията на децата си Луна и Майлс, а описанието към иначе сладката семейна снимка гласи "Не на снимката: безкрайни караници."

Буквално секунди след появата на въпросния кадър, критиците започнаха да споделят, че ходът на Тейгън е погрешен не само заради споделянето му, но и заради това, че е гола пред децата си. "Караниците между децата са нормални, да се къпеш с тях - не" е сред особено харесваните коментари. Други пък смятат, че Луна и Майлс са "твърде стари", за да се къпят с майка си.

Разбира се, има мнения и на другия полюс. "Няма нищо сексуално в това да бъдеш гол, освен ако не правиш нещо сексуално, докато си гол. Ако мислиш, че това момче ще гледа голото тяло на майка си и ще има такива мисли, това говори повече за теб, отколкото за нещо друго."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИСИ ТЕЙГЪН: "ЛЮБОВТА НИ ПОМАГА ДА СЕ СПРАВИМ С ВСИЧКО"

По една или друга причина, Тейгън все още не е отговорила подобаващо, но очакваме да го направи съвсем скоро. Тя обаче е свикнала с подобни изказвания по свой адрес, особено в момента, когато разкри броя на семейните помощници.

След като останалите я посочиха с пръст и набедиха за лоша майка, тя отговори: "Вечерната бавачка не те замества в събуждането по няколко пъти през нощта и съпътстващото го хранене. Аз съм там. Те просто са хора, които помагат и обучават децата. Мразя да се преструвам, че правим всичко сами. Имаме помощ през деня, вечерта, уикендите. Не знам как майка ми се е справила."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA