Бен Афлек обвини Дженифър Гарнър за проблемите си с алкохола

Актьорът призна, че "капанът" във взаимоотношенията им е бил първата стъпка към големия проблем.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 декември 2021

Бен Афлек проговори откровено за проблемите си с алкохола и разкри, че те са започнали заради брака му с Дженифър Гарнър.

"Вероятно все още щях да пия", разкрива той в ново интервю. "Това е част от причината, поради която започнах... защото бях в капан", а причината да не напусне "капана" са трите им деца - Вайълет, Серафина и Самюъл. 

"Не можех да си тръгна заради децата, но не бях доволен. Какво да правя? Оказа се, че да изпия бутилка скоч и да заспя на дивана не е решението."

57

В крайна сметка двамата осъзнават, че раздялата е най-доброто решение както за самите тях, така и за наследниците им.

"Имахме брак, който не проработи. Случи се с някой, когото обичам и уважавам, но за когото не трябва да съм женен повече", коментира още Афлек. "Опитвахме се и се опитвахме, но усетихме, че това не е моделът на брак, който искаме децата ни да виждат."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР ГАРНЪР ПРОСТО ИСКА ДА ИЗГЛЕЖДА "НОРМАЛНО"

57

Бен и Дженифър си казват заветното "да" през 2005 г. и са заедно цели 10 години, преди да сложат край на взаимоотношенията си. Афлек няколко пъти посещава център за рехабилитация през 2001 г., 2017 г. и 2018 г., когато двамата с Гарнър финализират развода си.

Сега изглежда, че нещата помежду им са добре и Дженифър очевидно е окей със старата нова Дженифър в живота му. Звездата от "Не казвай сбогом" казва, че всъщност се е колебаел дали да възобнови романса си с Лопес, именно заради "отговорността към децата".

"Не искам да правя нищо, което да е болезнено или разрушително за тях."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA