Дженифър Гарнър просто иска да изглежда "нормално"

Иска и да нормализира "нормалното" изглеждане, най-вече заради децата си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 декември 2021

Дженифър Гарнър продължава да не разбира нереалистичните стандарти, които съвременното общество налага по отношение на красотата.

В ново интервю за Shop Today актрисата казва, че иска да даде реалистичен пример както на децата си, така и на останалия свят. "Искам да изглеждам нормално и искам да нормализирам изглеждането нормално", споделя тя. "Почти всички можем да носим по-малко грим, отколкото си мислим".

Гарнър вече го прави. Ежедневната ѝ beauty рутина се състои само от коректор, руж, спирала и "нещо малко за устните ми". "Не искам децата ми или хората около мен да виждат само моята актьорска версия, която е перфектно измислена от брилянтни гримьори."

57

Всъщност голямото съжаление, което Джен носи от миналото си, е именно свързано с носенето на твърде много грим. "В колежа, а и малко след него, идеята ми за грим беше това, което бих носила на балетен рецитал или за изпълнение на "Лешникотрошачката". Това направи всяка снимка от този период абсолютно неизползваема."

Затова в момента 49-годишната актриса е много "по-сдържана" и се грижи основно за психичното си здраве. "Опитвам се да не гледам нелицеприятни снимки на себе си, защото знам, че изглеждам по-добре в реалния живот, отколкото на снимките на папараците. Ако не е така, не искам да знам. Когато започнете да ставате супер критични към себе си, обърнете се и отидете да направите нещо хубаво за някой друг."

Причината за това философско възприятие? Майка ѝ. "Тя казва, че когато остарееш, изкушението е да се взираш в огледалото и да се съсредоточиш върху това, което да промениш", разкрива звездата от "Да се събудиш на 30". "Бъди благодарен, че остаряваш и използвай времето, вместо да се тревожиш. Искам децата ми просто да се забавляват."

Ако трябва да отсъдим по Дженифър, примерът ще е достатъчно вдъхновяващ и впечатляващ.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA