Дженифър Гарнър дава любовни съвети в Instagram

Очарователната Дженифър Гарнър сподели повече за развода си с Бен Афлек в опит да помогне на свой последовател.

Дженифър Гарнър винаги успява да ни разсмее, впечатли и очарова. След като по време на социалната изолация актрисата извеждаше котката си в специална количка за разходки, тя не пропусна да обърне внимание и на любовния живот на своите последователи.

"Иска ми се да имам твоето щастие и усещане за сигурност", споделя потребител в коментарите под пост на актрисата. "След години емоционално насилие най-накрая събрах смелостта да кажа на моя съпруг, че никога няма да намеря щастие или сигурност в него. Той е толкова отмъстителен и мощен, а аз нямам нищо и никой. Защо казвам това на непознати? Наистина не знам."

https://www.instagram.com/p/CAWpjJaDD3w/

"Звучи тежко, много съжалявам. Дано имаш мощни жени около себе си, които да ти напомнят за твоята сила. Надявам се, че си в състояние да успокоиш ума и сърцето си с молитва, медитация, упражнение или изкуство", отговаря бившата съпруга на Бен Афлек, вероятно черпейки вдъхновение и от личния си опит с развода под светлината на прожекторите. "Хубавите моменти предстоят и наистина - струва си да се борим за тях. Дотогава изпращам цялата ми любов."

Жената, коментирала поста на Дженифър, споделя преживяването и в блога си, обяснявайки, че е останала впечатлена от финала на брака на Дженифър и Бен. "Въпреки всичко, тя си остана тази невероятна жена. Най-важното за мен е, че не само оцеля, но и процъфтя."

https://www.instagram.com/p/B010jPvjjoB/

Дамата разкрива, че е била готова да изтрие коментара си, но е видяла отговори от Дженифър и стотици други последователи, и е решила да го остави, за да бъде в помощ на други, преминаващи през подобен труден период.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA