Гледахте ли трейлъра за спин-офа на "Как се запознах с майка ви"?

Хилари Дъф и Ким Катрал оглавяват новия вариант на популярния сериал, който започва на 18 януари.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 декември 2021

Фотография: Hulu

Първият официален трейлър за "How I Met Your Father" показва, че реинкарнацията на иконичния сериал изглежда наистина обещаващо.

Хилари Дъф оглавява главния актьорски състав на продукцията, в която нейната героиня ще разкаже на децата си как се е запознала с баща им.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 16-ТЕ СЕРИАЛА, КОИТО ДА ГЛЕДАТЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА

Действието на сюжетната линия се развива през 2022 г. и разказва в подробности живота на Софи (Дъф) и нейните приятели Джеси (Крис Лоуъл), Валентина (Франсия Райса), Чарли (Том Ейнсли), Елън (Тиен Тран) и Сид (Сурадж Шарма), които "ще разберат кои са, какво искат от живота и как е възможно да се влюбят в ерата на приложенията за запознанства и неограничените възможности".

Създателите на "Как се запознах с майка ви" Картър Бейс и Крейг Томас ще влязат в ролята на изпълнителните продуценти, а към екипа на сценаристите се присъединяват работилите върху "Това сме ние" и "С любов, Виктор".

Любопитното е, че в оригинала не видяхме, а само чухме Боб Сагет да озвучава цялата история, докато тук в ролята ще влезе Ким Катрал, при това с поява още в първия епизод.

"Всъщност забавната история", както обещава плаката на продукцията, ще започне на 18 януари с първите два епизода. Останалите ще се излъчват всеки следващ вторник.

Ние със сигурност ще гледаме, ами вие?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA