Ще се срещнем с най-легендарните злодеи в "King's Man: Първа мисия"

Краят на годината ще ни потопи във вихрен танц от благородство, интриги и зрелищен екшън.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 декември 2021

Фотография: Форум Филм България

След дълго очакване, за подобаващ край на годината и зрелищно начало на следващата, една от най-атрактивните и нестандартни поредици в шпионския жанр се завръща на големия екран с екшън-спектакъла "King's Man: Първа мисия", който ще ни разкрие знаменателното начало на легендарната агенция Kingsman.

Историята ще ни отведе в Англия по времето на Първата световна война и ще ни направи свидетели на епична битка между силите на доброто и злото, каквато не сме виждали до момента.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДОМЪТ НА GUCCI ОТВОРИ ВРАТИ. ВЛИЗАМЕ ЛИ?

57

Въпреки че изисканите и цивилизовани агенти на Kingsman действат брутално и безмилостно, когато се налага, борбата им няма да е лека - срещу себе си те имат някои от най-безскрупулните престъпни гении на нашето време. Но кои са те?

Най-новият виртуозен трейлър на "King's Man: Първа мисия" ни запознава с част от свирепите антагонисти в историята – започналият Първата световна война убиец Гаврило Принцип, притежаващата силно екранно присъствие супершпионка Мата Хари и побърканият монах Распутин, чийто силни и слаби страни ще трябва да открием сами в киносалоните.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВЛИЗАМЕ В ПРАВИЯ ПЪТ С ЛОШИТЕ МОМЧЕТА

Малка представа за това, което ни очаква, дава ексклузивен клип от филма, разкриващ какво се случва, когато лудост и сила се съчетаят в едно.

Начело на "King's Man: Първа мисия" отново застава режисьорът и сценарист Матю Вон, който разгръща неподправения си авторски стил и връща поредицата към нейните изключително стилни, иновативни и визуално впечатляващи корени. Филмът ще ни отведе в нова, свежа и неподозирана посока, но едновременно с това ще предложи на зрителите всички елементи, които сме свикнали да очакваме от Kingsman – забележителен екшън със сложи бойни сцени и хореография, нестандартни джаджи и оръжия, колоритни герои и много хумор. Разбира се, всичко това пакетирано в изящен стил и изтънчени джентълменски обноски.

57

Сценарият е дело на Вон и Карл Гайдушек ("Забвение"), по мотиви от комикса The Secret Service на Марк Милар и Дейв Гибънс. Звездният актьорски състав включва Ралф Файнс, Джема Артъртън, Рис Ифанс, Харис Дикинсън, Джимон Унсу, Матю Гууд, Том Холандър, Даниел Брюл, Чарлс Данс и др.

"King's Man: Първа мисия" е в кината от 31 декември, а най-нетърпеливите ще могат да гледат филма предпремиерно в избрани киносалони още от 29-и.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA