Джейсън Деруло идва в България през 2022 г.

Изглежда, че лятото на следващата година ще бъде поне маааалко по-горещо от очакваното.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 декември 2021

Факт е, че колкото и интересни случвания да има в България, някак присъствието от световната музикална сцена липсва и не може да го отречете. Джейсън Деруло ще се погрижи за промяната.

Американският хитмейкър акостира на пристанището в Бургас за първия си концерт у нас на 14 август 2022 г. Посещението на певеца е част от неговото специално европейско турне, а билетите вече са в продажба онлайн на ticketstation.bg.

Цената на стандартните билети е 88 лева до изчерпване на количествата или до 31.12, докато VIP пакетите струват 200 лв. без промяна за целия срок на продажба.

57

С интереси и забележителни успехи в поп, R&B, фънк, хип хоп и соул музиката, Деруло е истински музикален хамелеон, който стои еднакво добре в класически колаборации със Стиви Уондър и Кийт Ърбан, така и в дуети със съвременни поп звезди като Деми Ловато, Адам Левин и Ники Минаж.

Певецът може да се похвали със 7 милиарда гледания в YouTube и над 200 милиона продажби на музиката си, която се откроява с добре познатите и обичани "Wiggle", "Talk Dirty", "In My Head" и "Whatcha Say", а през последната година със "Savage Love" и "Love Not War", които продължават да звучат из дебрите на TikTok.

Ще се видим ли в Бургас?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA