Кристен Бел пие вино и разследва убийства в нов сериал

Сатиричният поглед върху психологическия трилър "Жената на прозореца" ще се появи в Netflix на 28 януари.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 януари 2022

Фотография: Netflix

Вероятно си спомняте романа "Жената на прозореца" и неговата не чак толкова успешна филмова адаптация с Ейми Адамс, която Netflix предложи в рамките на изминалата година.

Кристен Бел се заема да промени това виждане с ново шоу, носещо безкрайно краткото заглавие "The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window", описвано като "сатиричен поглед върху психологическия трилър".

Звездата от "Вероника Марс" ще влезе в образа на Анна, чието сърце е било разбито наскоро. За нейната героиня всеки ден е един и същ, тя стои вкъщи с чаша (или три) вино, гледа през прозореца и мисли, че животът продължава съвсем спокойно, дори без нейното участие. Нещата се променят, когато отсреща се нанасят красив съсед (изигран от Том Райли) и неговата очарователна дъщеря.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОИ БЯХА НАЙ-ГЛЕДАНИТЕ СЕРИАЛИ ПРЕЗ 2021 Г.?

Всичко това, разбира се, докато тя не стане свидетел на ужасяващо убийство, което я праща на ръба на лудостта и кара всички останали да мислят, че проблемите с алкохола най-накрая казват своето. Така ли е наистина?

Към актьорския състав се присъединяват още Майкъл Ийли, Мери Холанд, Камерън Бритън, Кристина Антъни и Бенджамин Леви Агилар.

Поредицата от 8 епизода ще се появи в каталога на стрийминг платформата на 28 януари, но първият официален трейлър вече е факт. Трябва да признаем, че изглежда добре. И ще бъде още по-добре в компанията на чаша вино. #SorryNotSorry

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA