Сещате се, че Кристин Дейвис участва в "Приятели", нали?

Питаме, защото екранната Шарлот Йорк за малко е щяла да бъде част от друг попкултурен феномен.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 януари 2022

След шест сезона, два филма и един reboot, май е почти невъзможно да не асоциирате Кристин Дейвис с образа на обичащата контрола и перфекционизма Шарлот Йорк. Именно защото сравнение с Моника Гелър би било напълно удачно, тази интересна история идва точно на място.

Още преди специалния епизод "Приятели: Отново заедно", който ни удари право в емоциите миналата година, знаехме, че прослушването за ролите на Рейчъл, Джоуи, Моника, Фийби, Рос и Чандлър е бил труден и дълъг процес.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОБИЧАМЕ МОНИКА ГЕЛЪР, АМИ ВИЕ?

57

Само за образа на Моника на кастинг са се явили над 8000 жени, една от които е самата Кристин Дейвис.

По време на скорошно гостуване в The Late Late Show звездата от "Сексът и градът" сподели пред Джеймс Кордън, че след като Кортни вече е започнала работа по проекта, двете са излизали често и дори са посещавали едно и също йога студио.

"Останалите в групата бяхме безработни актьори, тип сервитьорки. Един ден Кортни каза: "Хей, хора, искате ли да дойдете с мен да си купя кола?" Всички реагирахме с "Уау, шопинг за кола." И тя каза: "Снимах този пилотен епизод и чувствам, че нещата са доста добре. Мисля, че ще си купя Porche." Оказа се, че говори за "Приятели". Беше права."

И въпреки че Кристин не получава възможността да изиграе Моника, тя се появява в седмия епизод от седмия сезон на сериала, излъчен през 2000 г. Сещате се, твърде доброто гадже на Джоуи - Ерин.

57

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA