Луната ще се стовари върху Земята в "Moonfall"

Роланд Емерих намеква, че ситуацията в зрелищния екшън е следната. Спасяваме Луната. Спасяваме Земята.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 януари 2022

От 50 години човечеството не е стъпвало на Луната. Затова на 4 февруари Луната ще дойде при нас в епичния екшън спектакъл „Moonfall" на виртуозния майстор на катастрофични блокбастъри Роланд Емерих.

В най-амбициозния си проект до момента, режисьорът на световните хитове „Денят на независимостта", „След утрешния ден" и „2012" ще отведе зрителите на зрелищно киноприключение, в което носителката на „Оскар" Хали Бери („Джон Уик 3", „X-Мен"), Патрик Уилсън („Пазителите", „Аквамен") и Джон Брадли („Игра на тронове") ще се отправят на опасна мисия до нашия естествен спътник, който крие смъртоносна тайна. Планът е прост: Спасяваме Луната. Спасяваме Земята.

57

В „Moonfall" мистериозна сила изкарва Луната от орбита и я запраща към неизбежен сблъсък със Земята, което ще сложи край на живота такъв, какъвто го познаваме. Джо Фоулър (Бери) – ръководител в НАСА и бивш астронавт е убедена, че знае какъв е ключът за спасението ни, но единствените хора, които ѝ вярват са старият ѝ колега Брайън Харпър (Уилсън) и любителят на конспиративни теории К. С. Хаусман (Брадли). Нетипичният екип рискува всичко и броени дни преди настъпването на глобалната катастрофа се отправя на отчаяна невъзможна мисия в космоса, само за да открие, че Луната не е това, което си мислим, че е…

ОЩЕ ОТ GRAZIA: УБИЙСТВО Е САМО НАЧАЛОТО В "СМЪРТ КРАЙ НИЛ"

75

Бомбастичен екшън, спиращи дъха сцени на разрушение и зашеметяващи специални ефекти в комбинация с дръзка история с много мистерия и провокиращи въображението елементи, както и с не малка доза хумор и симпатични герои, „Moonfall" е апотеоз в творчеството на известния с размаха и мащабите на своите филми Роланд Емерих, и ще поднесе на зрителите в кината изживяване, каквото само големият екран може да предложи.   

Ще се изправим срещу тъмната страна на Луната. От 4 февруари само в кината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA