Джейк Джиленхол (почти) отговори на Тейлър Суифт

Съветваме Криси Тейгън да внимава, защото това може да е най-големият clapback на годината.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 януари 2022

Когато Тейлър Суифт преиздаде албума си "Red" през ноември миналата година, в траклиста намери място 10-минутна версия на парчето "All Too Well", която включва допълнителни куплети, очевидно намекващи за взаимоотношенията на певицата с Джейк Джиленхол.

Последвалата драма и интернет спекулации бяха интересни, но едва днес може да кажем, че имаме отговора на другата страна. Почти.

Списание W пусна своето ежегодно портфолио с най-отличителните лица на филмовата индустрия и Джейк Джиленхол получи своето място в него заради екранното си превъплъщение в "The Guilty".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: NETFLIX СРЕЩУ ТЕЙЛЪР СУИФТ, ТЕЙЛЪР СУИФТ СРЕЩУ NETFLIX

Интересен обаче е портретът на актьора, който е облечен в червена риза и носи червени слънчеви очила със сърцевидни рамки, доста напомнящи на тези, носени от Суифт във видеото към сингъла "22".

Първоначалното описание под поста гласеше "Red (Jake's Version), но както може да се досетите, към този момент то е редактирано и включва пасажи от специалното интервю, включено в броя. Разбира се, едва ли самата идея е дошла от Джейк, но предполагаме, че той също е искал да направи заявление.

Когато драмата се раизгира в публичното пространство, негови приятели разкриват, че той по никакъв начин не се интересува от случващото се, "не чете клюки и не обръща внимание на всичко това. Живее живота си, фокусира се върху себе си и игнорира целия шум."

57

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA