Кейт Бланшет ни повежда по "Улицата на кошмарите"

Готови ли сте да се изправите очи в очи с най-страшното, ако то е собственото ви Аз?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 януари 2022

Фотография: Форум Филм България

От днес, 21 януари, само в киносалоните, "Улицата на кошмарите" ще ни отведе до един красив свят, носещ очарованието и тръпката от неизвестното, в чието сърце обаче дреме истинско отблъскващо чудовище – човекът.

Майсторът на страховити приказни истории Гийермо дел Торо обръща гръб на фантастичното и свръхестественото, за да ни разкрие история за другата страна на мечтата за успех в живота – история за омраза, алчност, измама и предателство, и история за неспособността да  избягаме от истинската си същност.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РАЗХОДЕТЕ СЕ ПО "УЛИЦАТА НА КОШМАРИТЕ" И СПЕЧЕЛЕТЕ ЕДНОИМЕННИЯ РОМАН

"Улицата на кошмарите" ще ни отведе до най-мрачните кътчета на човешката душа и съзнание, а наши основни спътници в това забележително пътешествие, носещо неповторимия творчески почерк на Дел Торо, ще бъдат номинираният за "Оскар" Брадли Купър и неотразимата носителка на "Оскар" Кейт Бланшет.

Ексклузивен откъс от филма ни позволява да се запознаем с комплексните герои на двете звезди, както и да се потопим в атмосферата на изградения с много внимание и усет към детайла свят на "Улицата на кошмарите", отдаващ почит към един от най-ярките и обичани жанрове в киното  – филм-ноар.

Поемаме по "Улицата на кошмарите" от днес, само в кината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA